dimecres, 5 de març del 2008

Roma, non basta una vita

Dormir entre xilenes i austríacs, passejar pel centro storico entre fabuloses ruïnes imperials, relaxar-se prenent un spresso a la piazza di Campo de' Fiori entre altres, imaginar-te les massacres del Colosseo, degustar la típica cuina italiana a la zona de Trastevere etc... és el que et pot oferir una Roma que no deixa de sorprendre.

Llàstima que nomès haguem pogut veure el Pantheo, Colosseo, pizza Navona, piazza del Popolo, piazza Venezia, piazza colonna, piazza di Montecitorio, piazza di Campidoglio, Arco di Constantino, Colonna Traiana, Ponte S. Angelo, Musei Vaticani, Basilica di St. Pietro, Capella Sistina, piazza di Spagna, Colonna di Marco Aurelio, Scalinata della Trinità dei Monti, Domus Area, Teatro Marcello, Isola Tiberina, piazza Quirinale, Chiesa Nuova, Chiesa di Gesù, piazza Farnesse, Via della Conciliazione, piazza Barberini, piazza S. M. Maggiore, Fontana di Trevi, piazza di Campo de' Fiori, Castel Sant Angelo, piazza della Rotonda.. i com no, la zona Trastevere, Circo Massimo, M. Palatino, Bocca della Verittà, etc etc etc...

I aquí us deixem amb la foto de l'obra mestra per exel·lència de Marco Vipsanio Agrippa, que l'aixecà el 27 a.C.; una de les maravelles que el món antic ens ha deixat.

5 comentaris:

Isabel ha dit...

Quina enveja que em feu.....

I, NOMÈS, vau poder visitar TOT això??? (m'ha fet gràcia aquest només).

Ja em passareu les guies que em sembla que quan estigui recuperada me n'aniré a Roma a relaxar-me!!!

Una abraçada.

Jordi Soldevila ha dit...

jeje, ja veig que el vostre "guia turístic" particular es va quedar curt amb tot el que podieu visitar!!

La verittà és que Roma és increïble, i per moltes vegades que puguis anar-hi... sempre et quedaran coses per veure: aquell raconet, aquella resta romana, aquell plat d'antipasti del trastevere o un bon expresso!!!

Ja ens ensenyareu les fotos! i bona tria amb la que heu posat al blog! el Panteó potser va ser el que em va impressionar més!

Jordi Soldevila ha dit...

i per cert... quin és el proper viatge que prepareu?? :P

Ester ha dit...

el proper viatge? doncs... Perú és una opció amb molt pes, però sempre s'accepten propostes! ;)

Sulin ha dit...

Sort que no vau fer cas a tot el que us va recomanar el guia però, que sinó haurieu deixat totes les esglésies a les fosques! jeje