dissabte, 18 d’agost del 2007

Bangkok -- Chiang Mai -- Bangkok

Ei gent!

Per fi tenim una estona lliure per connectar-nos. Ja em vist els vostres comentaris reclamant noticies nostres, doncs comencem...

La primera sensacio, calor, molta calor, i caos circulatori total. I es ben cert que es el pais de les contradiccions. Mires a un costat de l autopista i veus barraques, mires a l altre i topes amb grans edificis. Al carrer fa bastanta calor, pero a tot arreu fan anar l aire acondicionat a tope, botigues, taxis, hotels, etc.

Vem estar 3 dies a Bangkok, allotjats al vell mig de Chinatown, quin ambientillu! D alla vem fer dues excursions: Mercat flotant de Damnoen Saduak (o algo aixi), una passada! Fa honor al seu nom, es un poble ple de canals i el mercat esta als canals, les parades son barquetes!! L endema, excursio al Kanchanaburi a veure el pont sobre el Riu Kwai, igualet igualet que a la peli! I a la tarda al Tiger Temple. Un parc natural portat per monjos budistes que cuiden tigres tailandesos en perill d extincio, foto amb els tigres adults i amb una cria (val a dir que estaven forca adormits).

Amb un avio ens vem traslladar cap a Chiang Mai, la capital del Nord, es una mica mes poble que Bangkok, pero es bastant gran. Avui hem fer ruta de temples, impresionants i espectaculars! I els dos ultims dies hem fet excursions cap al nord del pais. La primera un dia de treking fins a un poblat (quina suada!!) Despres passeig a llom d elefants, i per acabar el dia bamboo rafting, un dia ben completet i ple d aventures. L altra excursio, cap a Chiang Rai, visita al Golden Triangle, frontera entre Birmania, Laos i Tailandia, passeig pel riu Mae Kong i a la tarda visita a la tribu Karen long neck (dones girafa). I a les nits, de compres pel Night Bazar, imitacions de totes les marques que vulgueu.

D aqui un parell d horetes tornem cap a Bangkok amb tren i dema des d alla cap a Koh Tao, a fer el curs PADI.

Per cert, estem escrivint amb un teclat que hi ha simbols tailandesos i el blogger esta en tailandes! Sort que coneixem on son les opcions! Ah! i una altra cosa, aqui son les 13.20h del 18 d agost de l any 2550!!

Fins la propera!

3 comentaris:

pimpampum ha dit...

Hola parelleta, sembla un viatge de pel•lícula, ja volem veure les fotos amb els animalets aquests. Vinga records i disfruteu a tope. By by

Jordi Soldevila ha dit...

Epali! quina enveja que ens féu a tots!!!

A veure si poseu alguna foto per acabar-nos de fer molta més enveja!!

Que segueixi anant molt bé, i Ester, vigila amb els taurons eh?? :P

Isabel ha dit...

Hola nois!!
Quina passada! Quina enveja que feu... Tot sembla IMPRESSIONANT!!

Apa que continuï anant tot tant bé i ja ens anireu informant... més ben dit ja ens anireu fent dentetes.
Un petonàs