dimecres, 29 d’agost del 2007

Phi Phi Don - Phi Phi Leh Islands

Hola a tothom!

L ultim desti paradisiac que hem visitat ha estat a la provincia de Krabi, despres de sortir de Kho Tao, passant per Koh Phan-gan i Koh Samui, i Surath Thani.

Si fins ara ens pensavem que Koh Tao era un paradis es perque no haviem vist les illes Phi Phi!! Vem fer una excursio amb una Express Boat (lancha rapida, molt rapida! potser massa! jejeje) que ens va portar a fer snorkeling i a veure les seves platges. Sorra molt blanca i molt fina, gairebe com pols, aigua cristal.la i fons mari amb coralls. I uns peixets de colorins molt monos! Vem trepitjar i ens vem banyar a la mateixa platja que el Leonardo Di Caprio va fer la peli de "La playa" , es diu Maya Bay. Pel nostre gust, massa turistes (com nosaltres) pero no es d estranyar que escollissin aquest lloc per fer una peli, platja, roques, coves i selva.

Per cert, alguns peixos mosseguen, si no, pregunteu-li al Ramon i ja us ho explicara. A mi no, perque no m hi he acostat gaire, son mes macos de lluny, jejeje. (ja em coneixeu, soc una mica cagada)

Doncs apa! La resta ja us ho explicarem en persona! Fins aviat! (molt aviat!)

1 comentari:

Isabel ha dit...

Ei nois!!!

Quina enveja que feu.......

Que tingueu una molt bona tornada i ja ens ho explicareu tot tot i tot,oks??

Una abraçada